Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Το εργαστήριο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ξεκίνησε στην περιοχή του Αιγάλεω το 1996 από τους αδελφούς Ιωάννη και Κωνσταντίνο Ποδιά, με την κατασκευή κέρινων εικόνων. Οι εικόνες που κατασκευάζουμε είναι χειροποίητες από κερί-μαστίχα και θυμίαμα, όπως οι πρώτες χριστιανικές εικόνες του Ευαγγελιστή Λουκά. Σκαλίζονται στο Άγιον Όρος από τον ξυλόγλυπτη μοναχό π. Αλύπιο, από τον οποίο διδαχθήκαμε την τέχνη της ξυλογλυπτικής καθώς και οπό άλλους ξυλόγλυπτες Αγιορείτες. Τα σχέδια μας είναι κατοχυρωμένα στον Ο.Β.Ι ,με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η ιδιαιτερότητα, η καινοτομία και η λεπτομέρεια των παραγόμενων προϊόντων, βοήθησαν να γίνουμε πολύ γρήγορα ευρύτερα γνωστοί στο χώρο των εκκλησιαστικών ειδών.

 

Με το πέρασμα του χρόνου διευρύναμε τις δημιουργίες μας και εμπνευστήκαμε μέσα από πολλούς πειραματισμούς και διαφορετικές τεχνοτροπίες την κατασκευή διακοσμητικών και αρωματικών κεριών. Οι καινοτόμες ιδέες μας, η υψηλή αισθητική, η ζεστασιά του χώρου μας καθώς και οι προσιτές τιμές μας, εξασφάλισαν την ολοένα και πιο ανοδική πορεία του εργαστηρίου μας.Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε ένα αποκλειστικά νέο χώρο στο Αιγάλεω όπου δημιουργούμε με μεράκι και πρωτοτυπία τα προϊόντα μας. Όλα μας τα είδη είναι χειροποίητα και αποτυπώνουν δικές μας εμπνεύσεις σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Έτσι κάθε έργο μας χαρακτηρίζεται από την ομορφιά, την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητά του.

 

Όλα μας τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα από πρώτες ύλες προσεκτικά ελεγμένες και πιστοποιημένες συνδυάζοντας έτσι την αισθητική με την απόλυτη ασφάλεια.

 

Μέσα από την τεράστια ποικιλία μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τον πιο απαιτητικό πελάτη, αλλά και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και πρότασή του, κατασκευάζοντας κατ’ αποκλειστικότητα σχέδια δικής του έμπνευσης.

 

Αναλαμβάνουμε πλήρη πακέτα γάμου-βάπτισης, καθώς και τη διοργάνωση οποιασδήποτε κοινωνικής εκδήλωσης. Απευθυνόμαστε σε πελάτες που αναζητούν κάτι ξεχωριστό για τις μοναδικές προσωπικές τους στιγμές…

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνίσουμε εμείς μαζί σας!

 

Αποστολή Κλείσιμο